Alhamdulillah....rezeki Ramadan...1/2 temphn kek lapis Sarawak sudah pun slamat ke tgn pembeli2 setia nourie Ib.... esok misi terakhir akn dilancarkn... terima kasih daun keladi pada yg telah mbelinya. W'pun sebelum ini gempar dgn penggunaan mentega golden churn yg mpunyai DNA khinzir byk digunakan dlm kek lapis, ia tidak menjejaskn kepercayaan pelanggan kpd kami. Sebelum ini pun sudah diberitahu awal2 bhw kek lapis kami mggunakn tidak menggunakan jenama itu. Kami menggunakan buttercup... mmg kalau guna buttercup kek lapis kami cuma mampu bertahan selama 2 bln sahaja berbanding 6 bln sekiranya menggunakn golden churn... Yang penting kami tahu bahawa kek lapis kami halalnya.
Oh ya.. walaupun temphan hari raya sudah tamat, tp kwn2 yg mahukan kek lapis ini masih bole meneruskn temphan. Penghantaran akn dilakukn mgu kedua raya... mari2 cepat oder...Harga bolehlah dirujuk pada entri ini
Saya mengambil kesemptan ini utk mengucapkan slamat hari raya kpd semua...n maaf zahir Dan batin
kalau kat rumah saya ni, jangan kata 2 bulan, tak sampai sebulan dah habis dah kek tu kena makan. haha
ReplyDeleteAbd Hadi :Hehehe... samalah.. Cuma biasalah... pengilang nak amik untung lebih sempena raya ni... so diorang buat kek byk2 dari sebelum bulan puasa lagik untuk tampung permintaan pelanggan... kalau cuma tahan 2 bulan, x dapatlah memenuhi permintaan kek lapis yang mmg tinggi ni. ;)
ReplyDelete